Пропускане към основното съдържание

Ефективни методи, които слагат край на грубите лакти

Сякаш напуканата кожа, устни и пърхотът не са достатъчни, а зимата носи със себе си и сухите лакти.
Макар да не причиняват дискомфорт или болка, те могат да имат неприятен вид и да създават неудобство. Дори и да ги овлажнявате, това невинаги може да ви предпази от сухота и загрубяване.
Ето някои лесни трикове и съвети, които можете да използвате, за да бъде кожата на лактите мека и гладка.
Вазелин
Вазелинът има редица приложения – от напукани устни до отстраняване на грим. Много ефикасен е също така и за омекотяване на загрубелите лакти.



Нанасянето му оставя мазни и лепкави петна по дрехите. За да избегнете това, може да нанесете малко количество вазелин върху лактите и след известно време да го изтриете с топла, влажна кърпа.
Глицерин
Той е склонен да абсорбира вода от околната среда и да я „влива“ в кожата. Използвайте висококачествен глицерин, който да нанесете върху сухите лакти

Можете също да напълните плитък съд с вода и да добавите няколко чаени лъжички глицерин в него. Накиснете лактите в течността в продължение на 5-10 минути.
Захар
След като третирате лактите с глицерин, подсушете ги с памучна кърпа. След това смесете една чаена лъжичка стрита (не на прах) захар с кокосово масло и я разтривайте в лактите.
Маслото ще омекоти кожата, докато абразивните захарни гранули ще отстранят мъртвите кожни клетки. Подсушете с мокра кърпа.




Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни